26 January 2017

Burger mini kecik tapi sedap!😍

Assalamualaikum.

Hai.

Selamat pagi.

Walaupun dah hampir tengahari, tapi sejuk sehingga ke tulang. Musim hujan sekarang ni.. Rasanya last year tengah berpantang time ni musim panas sangat. 

Pagi tadi dengan penuh semangat saya sediakan mini burger untuk sarapan. Sarapan berdua dengan si kakak sebelum dia ke tadika. Memang eksaited dia nak makan mini burger ni.
 
Fefeling macam masak burger kat kedai je.

Rasanya memang not bad sangat! Daging ayam tu asa rasa rempah-rempah sikit.. Saya letak sos & mayonis.

Anak suka. Mama lagi suka!

Hehe..

 

Saya buat 4 pcs burger je untuk makan berdua.

Tapi perut mama cakap tak cukup!!! 😢

Bersabar la duhai hati tunggu lunch hour ye! Makan pepuas!

2 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page