Pink Diamond

27 January 2016

Day 29 Berpantang throwback besday hubby masa berpantang

Assalamualaikum.

Hari ni dah hari ke-29 berpantang. Esok nak bawak baby cucuk sebulan kat KKIA.

Nak throwback besday husband aii masa hari ke9 berpantang. Takde hadiah pun untuk dia. Order kek je..
Jadi la ye. Order tapi tak boleh makan pun. Sedihnye. Sedap ke idok kek itu.. Nampak kek tu dah hilang separuh? Hehe..

Yang over pastinya si kakak la..
Memang suka kek tapi makan cream kek je. Yang dalam tak suka.

So husband dah pun 30. Masuk 3 series dah. Tak lama lagi giliran aku pulak masuk alam 3 series. Tapi besday aku time puasa. Lagi sadis. Mesti kek pun tak hadoooo..

Muke sedih sedih sedih..


1 comment:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page