Pink Diamond

17 September 2014

Menu dinner paling mudah!

Assalamualaikum...

Rasa malas nak masak untuk makan malam.. Tapi dan-dan pulak pukul 9 lapor.. Lepas tidokan Qaira, terus gi dapo. Panaskan minyak.. Pecah telur sebijik.. Hasilnya...
Taraaraaraaaa...

Gile pemalas kan?? Haha.. Sebab husband pun kerja, so makan untuk perut sendiri je, ni la hasilnya.. Ngeeee..

Ala, takkan bila buat menu gempak je nak post kat blog kan? Menu yang dipandang remeh tapi sedap ni kenalah publishkan jugak kann..

Haha!

Sedap kot! Nyamnyamnyam... 

2 comments:

  1. picit cili dengan budu sikit..hhehh

    ReplyDelete
  2. simple tp sedap. kalau ada ikan masin lagi sedap.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page