28 September 2014

Kenapa dengan Anonymous ni??

Assalamualaikum...

Nak tanya kepada yang tahu... 

Meh hakak screenshot emel yang dah delete ni..

Cube tengok yang from anonymous ni.. 

Pelik la. Tiap hari ada drop komen kat blog hakak yang 6 bulan bersawang tu.. 

Memula tu baca la jugak.. 'Iam interesred wif ur blog.. Blalala.. Kindly visit our page for new business,our blalala..'

Sampai dekat 30 emel masuk, malas la aku nak bukak.. Dia siap bagi link.

U ols rasa, virus ape ni?? Nyampah pulak tengok sampah2 ni..

6 comments:

  1. pi kat blog tu dan set kan komen untuk yang berdaftar je..bila kita setting komen untuk sesiapa je mudah komen spam masuk...

    ReplyDelete
  2. spam la tu.. akak da disable comment utk anon.. legaa..

    ReplyDelete
  3. ignore je kalau tak kenal
    heheh..ape lah suka beno guna nama si anon ni kan....mak enon haper...ha ha ha

    ReplyDelete
  4. sama la. akk pun byk sgt anonymous komen. delete je trus x baca pun.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page