9 September 2014

Get free beg & info from drypers!

Assalamualaikum...

Qaira Qaisara tengah tido. Hari-hari balik dari rumah pengasuh terus nak tido.. Haduuu.. Tak sempat mama nak bermanja dengan awak! Yang bagus kalau dia tdo, aku boleh buat kerja rumah dengan tenang. Yang tak bagusnya, mana elok tido magrib2 nak oiiii!! Hurm..


Sapa ada cara nak elak baby tido magrib? Share ye.. Sebab qaira ni bila balik memang haruslah nak bergantung dengan aku. Bila dah bergantung, komfem tido. Tak bagi kang ngamok!


Back to topic entry di atas.. Baru ni drypers bagi beg free.. Senang je nak dapat beg ni.. Jadilah 50,000 terawal berdaftar di website drypers.. I/Allah dapat beg ni jugak...

Just isi detail je.. Nama anak dan sebagainya... Lepas tu pihak drypers akan pos beg tu ke address berdaftar..

Muat la isi pamper Qaira, baju sikit,shower bath,towel.. Kalau nak jejlan tu, boleh la bawal beg ni isi kelengkapan si Qaira.. SiZe sesuai sangat dengan badan si anak..
Selain tu, pihak drypers akan emelkan banyak tips pasal baby dan pampers ni.. 

Ada jugak promosi barangan drypers kat website tu.. Macam si Qaira ni, memang dari newborn dah sebati pakai pampers drypers.. So, memang tak pernah tukar lagi pampers lain..

Tapi, macamana pun, masa beli pampers drypers untuk Qaira, for sure la kami mak bapak Qaira akan beli pampers ni time promosi je. Bila ada offer, terus hangkut 3 beg pampers.. Sekarang Qaira pun dah pakai size L...

So, hopefully dengan adanya website drypers ni, lagi banyak offer yang dorang akan bagi kat pengguna tegar Drypers! Hehe..

Ini bukan lah entry berbayar ye! 

2 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page