30 July 2017

Menu Simple Ikan Goreng, Telur Dadar Bersarang dan Sayur Tumis

Assalamualaikum.

Saje share menu lunch! Tapi bukan lunch hari ni. Ni menu lunch kelmaren! Hehehe...
.
Tengahari Jumaat yang berkat balik rumah untuk masak. Sebab husband ada kat rumah. Sebelah pagi dia pergi pasang rak-rak beli kat Ikea untuk rumah yang kami sewakan. So, lepas Jumaat dia gi kerja. So saya dah tau mesti dia lapaq baq angggg sangat. Saya terus pergi kedai beli ikan sebelum keluar dari office.
.
Sebab husband jarang ada kat rumah, selalu saya mesti pikir nak masak something special. Tapi sebab hari tu hari kerja, maleh la nak heavy cook sangat. Masak simple-simple sajoooo..
.
 
.
Kikiki... 
.
Bila masak menu simple cenggini banyak pula dia makan nasik. Hehe.. makan berdua le pulak macam lunch date. Anak sorang kat Day Care Tadika, sorang lagi kat rumah asuhan.
.
Selamat menjamu selera.
.
Thanks sudi baca.
.
Bye~

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page