4 February 2014

Jalan-jalan cari makan di Villa Seafood

Assalamualaikum...

Officially dah duduk umah baru 4 hari.. Rumah belum complete sepenuhnya. Masih lagi mengemas. Dengan Qaira tak nak berenggang dari aku,tak tau lagi berapa tahun baru siap kemas. Pfft.~

Kitchen Cabinet tak siap lagi.. Sinki pun tak pasang lagi. Jadi,no cooking-cooking for a while.

Makan kat luar je.. Kedai makan berdekatan perumahan akan dicuba mengikut giliran. Eceh. Haha!

Malam tadi makan kat Villa Seafood. Bukan Villa Nabila k!

Aku order nasik putih dengan daging paprik.. Husband makan nasik goreng kampung dengan telur dadar.

Sedap jugak..

Untuk 2 orang makan, RM13 include air.. Hoho..

Tu je menunya.. Malam ni try kedai lain dan menu lain.

Korang ada nak suggest kedai best & menarik di area Kuang,Selangor ni??share ye kalau ada.

posted from Bloggeroid

1 comment:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page