Pink Diamond

11 February 2014

Cheese kek meleleh in da house!! Agent diperlukan!

Assalamualaikum..

Hai hai.. Lama tak up entry.. Sebok sikit lately.. Qaira dah aktif sangat merayap. So kene keep on lebih sikit.. Keep on pun kadang tu dia tergolek jugak.. Budak tengah melasak.. Suka duduk balik langsir. Cak bah dengan mama dia. ;)

Ok. Merujuk kepada tajuk entry di atas.. Yaaaa.. Sekarang saya merupakan stokis untuk cheese kek meleleh sekitar KL, Rawang, Sungai Buloh..


Kek ni memang sedap meleleh leleh.. Ramai yang still order every week.. Harga? Pasti termurah....ikut size..

Sekarang ni, sedang mencari agent-agent untuk menjual kek ni di kawasan anda.. Di opis anda...

Sesiapa yang berminat, boleh la emel kan kepada saya apa-apa pertanyaan lanjut berkenaan agent cheese kek meleleh ni..

Ni emel okei mayzura@ymail.com

Cepat-cepat jom buat side income sekarang!!

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. Kat bangi tak nak stokis ker. alahaiiii...sedapnya. Nak jugak ☺☺

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum may...wah sedapnya cheese kek tu...;)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya cheese cranberries tu..nk order cmne?

    ReplyDelete
  4. Sedappnya cheesecake cranberries tu..lau nk order cmne ?

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page