29 August 2016

Wakil agent serta dropship diperlukan untuk product homemade beauty

Assalamualaikum.

Hai semua. Welcome back to me! Hehe..

Saya tengok balik blog saya.. Entry terakhir bulan julai. Sekarang ni hujung Ogos. Oh.. Sebok nya saya.. :p

Memang sibuk jadi supermama dan berniaga online sebagai suka-suka je.. Kena pulak memang ada kerja hakiki 8:30-5:30pm.

Ok. Gambar posing ala-ala duta resort hakmilik saya. 🙄🙄

Rindu nak menaip di sini. Tapi melihat pembesaran anak-anak depan mata adalah lebih utama. 

Demi keadaan semasa, perlu korbankan la kekerapan berbloging ni. Persaingan untuk kehidupan lebih selesa nampak kian melonjak. Rata-rata orang yang tak suka berniaga pun dah mula berniaga.
Masing-masing cuba bersaing secara sihat.

Apa-apa pun bisnes yang kalian buat, saya tetap sokong! 

Kalau ada yang berminat untuk berniaga secara online dan dropship boleh la emel saya. Saya sedia membantu.

Sebenarnya point saya hanya yang terakhir. Saya mencari mereka yang berminat untuk berniaga product kecantikan yang di buat secara homemade, selamat tanpa kimia. Emel saya : mayzura@ymail.com.

Tak perlu modal kalau buat dropship. Modal kecil diperlukan untuk yang berminat buat stok sendiri.

Income duit tepi ni boleh la buat tabungan percutian familyy!! Yeay!!
Jom bercuti & rehatkan minda letih bekerja!!!

2 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page