26 March 2016

Scrub bibir homemade OR LIPSCRUB

Assalamualaikum..

Pernah scrub bibir? Tak pernah?? 

Bibir pun perlukan penjagaan jugak. Bukan jaga muka je tapi bibir kering & kusam serta pucat.

Meh sini nak kenal kan dengan my homemade lipscrub. Murah dan berbaloi-baloi.

Kandungannya pulak tiada bahan kimia. So selamat utk uols girlsss! Eh boboiboi yang smoking bibir hitam tu pun boleh pakai tau. Ingat boboiboi tak payah jaga bibir ke??? Kena la. Baru bibir pinkiy macam hero cite korea tuh. :)

Okeh2. Sebelum jauh menyimpang.. Meh nak tunjuk lipscrub homemade kite.


Harganya hanya RM8 uolss. Lapan hengget je nak pulihkan masalah bibir kering, pucat, hitam & menggelupas.. Tak percaya????? 

Biasa la rakyat Malaysia ni kalo tak tengok kejayaan orang lain depan mata mesti tak mo pecaya dengan produk murah buatan orang Malaysia sendiri kan. Nak jugak dia gi beli produk obesi yang ratusan ringgit tu.. :) tipikal Malaysia. Eh ye ke word tipikal tuh? Haha. Belasah je uolss.

Meh nak share testimoni dari customer-customer yang baik hati share dengan kami kesan lepas pakai lipscrub homemade ni..


Tu la sikit testimoni yang boleh dikongsikan setakat ni. 

Berminat? Boleh emel kami untuk dapatkan set penjagaan bibir anda. Atau? Tinggalkan no fon & kami akan hubungi semula. Tq. ;)





2 comments:

  1. Assalam sis
    Sis bole COD area ampang x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Hi dear. Ampang jauh sgt nk cod dear. Klu u nk cod sy di Tasik Biru Rawang. Or blh kontek sy 012-9628636. Tq.

      Delete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page