1 December 2014

Rambut Baru

Assalamualaikum..

 3 minggu sekali update entry. Aci?? Malas ada.. Penat ada.. Sibuk pun ada.. Tapi, selalu teringat kat blog yang bersawang ni. Teringat zaman kegemilangan update 1 hari paling koman 1 entry. Tu kejadian sebelum kawen.. Nampak di situ? Kesibukan jadi isteri, mama, pekerja, part time biz online.

Semua benda nak buat. 

Semalam, bawak Qaira pi gunting rambut depan. Sebab rambut depan dia tu dah menusuk lobang idung anak dara ku. Hehee.. Punye la tak nak potong rambut dia. Motif? Nak ikat supaya nampak cute.. Cute ke? Kalau mak dia sendiri tak puji, sape lagi nak puji kan...
Terpaksa riba budak kecik ni sebab tak nak duduk sendiri..
Dah siap. Kejap je.. Lucky me, Qaira takde pulak mengamuk-ngamuk. Cuma tak reti dok tegak.
Siap. Kembang kempis lubang idung mama Qaira nak snap pic. Heehee.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

P/s: update entry dari dalam KTM.. Dari termenung, bagi entry se!

6 comments:

  1. gambar yg tengah tengah tu nampak macam chibi maruko.. haha.. comelll

    ReplyDelete
  2. Terjahan from fb...
    Good girl qaira... aida now tgh dok pk nak ajak ijat potong rambut kat kedai. Ntah nak nrah tak bujang sorang tu hi hi...

    ReplyDelete
  3. makin comel ler pasni ngan rambut baru dia..
    nasib baik x mngamuk time gunting.

    ReplyDelete
  4. gambar bawah muka Qaira cam mikail pulak..ekekek..

    ReplyDelete
  5. lama xjenguk sni..sbb lama xupdate blog.hehe..qaira dh bsar..dh brapa thun?cntik dia;)

    ReplyDelete
  6. comel qaira. good girl sgt berjaya potong rambut depan

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page