24 June 2011

Menapak ke Ampang Park

Peh...citer ni citer lame sebenarnye...ari jumaat lepas...tapi macam tak sempat je nak menaip kat dalam ni..so,aku biarkan jer..tapi pagi ni macam terdetik je nak menaip kat blog yang selalu sepi ni...

Al-kisahnye....(taib..hehe..) mr.bos ada dinner dengan officemate nye..makanye,tak boleh menjemput aku...sejarah jugak la untuk aku yang tak penah naik bas selama 3 tahun bertapak kat KL ni..so,hari tu memang nak kene naik bas jugak la...menggelabah kejap di petang jumaat tu..berdebar-debar macam nak kuar g oversea hokey...padahal nak tunggu bas kat depan office je..kihkihkih...lepas lunch hour tu la baru sibuk carik geng...oh geng2 bas rapid..di mana kau...bile dah ada geng,aku dapat tau naik bas ni kene pakai kad BIT or touch n go je..OMG!!!
mane nak cari kad BIT ni..menggelabah lagi..kad touch n go dalam kete mr.bos i...banyaknye dugaanku ini..SOB3......berdukecite..T_T  (mase ni aku tak tau lagi kad dalam bas tu ade jual kad tuh..kurang hasam betol orang yang cakap pasal kad tu tapi tak nak cite kad tu dijual)

Mujur lah ada orang sudi menghulurkan bantuan.dapat kad BIT dah..yes!!

Tunggu bas,tak sampai-sampai..so,we ols bertiga menapak la sampai kat Ampang Park..boleh tahan jauh..perjalanan menapak dari Wisma Perkeso adalah dalam 20minit.phew......terbakar kalori berlebihan aku...hehehe....

Selamat sampai kat umah pukul 645pm..lega....

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page