16 May 2017

IMPIAN UNTUK KULIT ANJAL DAN MUDA BERSAMA PRECIOUS SERUM



Hai semua dan apa khabar? Semua sihat-sihat je ye..

Saya muncul kembali selepas begitu sibuk memperkenalkan product terbaru dengan formula antiaging.

Rata-rata kita semakin menginjak usia, tanda-tanda penuaan mula muncul kan? ada yang dah mula nampak jeragat, garis-garis kedutan bawah mata. Semua ini memang akan berlaku tak kira kepada sesiapa pun.

Jadi dii sini saya nak memperkenalkan kepada anda semua my new baby "Precious Serum by HICosmetic.

 
Precious serum by HICosmetic diperkaya dengan 100% bahan semulajadi. Tiada bahan kimia yang merbahaya dan terlarang.

Kandungan di dalamnya juga mampu menganjalkan kulit muka yang kendur asbab proses penuaan.

Mungkin juga ada di kalangan kita yang mengalami proses penuaan lebih awal dari usia sebenar.

Mungkin juga usia 30an kelihatan seolah-olah sudah berusia 40an. Ini adalah masalah terbesar bagi wanita yang sudah meningkat usia.

Jika perkara ini berlaku, anda masih belum terlambat untuk merawat semula texture kulit anda agar lebih anjal, berseri dan kelihatan awet muda.

Anda percaya, kandungan Rose Essential oil merupakan essential oil terbaik di dunia bagi merawat masalah kekenduran kulit muka yang dialami oleh kebanyakkan wanita di dunia.

Rose essential oil juga disahkan memiliki kekuatan pembunuh bakteria lebih kuat dibandingkan dengan 10 essential oil yang lainnya.

HICosmetic, "Where beauty is truly defined"

Boleh tengok lagi kebaikan Precious Serum tu dengan melihat entry saya sebelum ini di SINI .

Nak tengok testimoni pengguna precious serum kami?? Boleh lihat entry saya di SINI .

Berminat? Boleh terus email : mayzura@ymail.com ataupun whatsapp di 012-9628636

Berminat untuk menjana pendapatan dengan kadar untung runcit yang agak tinggi? Tiada masalah. Saya juga mencari wakil jualan bagi setiap negeri.

Cepat sebelum terlambat!

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page