12 October 2017

Poney House! Gift From Bff Mama

Assalamualaikum.
.
Selamat tengahari.. ;) Makan apa lunch tu?.
.
Seronok sangat anak dara saya ni dapat hadiah Poney House dari kawan mama. Bukan hadiah birthday pun sebab birthday kakak bulan Februari. Secara kebetulan, suami kawan saya nak ke airport, so nak guna servis teksi airport, dorang contact husband saya. Sambil husband saya pick up tu, sempat pulak kawan lama saya ni sampaikan poney house ni untuk Qaira.
.
Bila bangun pagi esok tengok ada kotak mainan, seronok la si kakak ni tak sabar nak main.

 

 
Kasut poney, skirt untuk poney semua ada.
.
Adik pun tumpang sekaki dengan mainan kakak. Kakak punya sayang sampai simpan rumah poney dalam almari takut adik dia main sepah-sepah.
.
Tapi biasala budak-budak kan. Eksaitednya sekejap je. Esok lusa dah tak heran. Sama jugak la dengan mainan lain-lain pun.
.
Sebab tu kengkadang malas nak beli mainan beria sangat. Tapi kadang kesian, beli jugak mainan. Lumrah kanak-kanak kan bermain.
.
Semoga anak-anak mama sentiasa happy okay walaupun mama ni garang macam mak rimau.. ;')
.
(^__^)

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page