Pink Diamond

31 October 2011

:: LAGI STOK PERFUME FREE DUTI KASTAM ::





Antara stok miniature yang dah dijual dan yang masih available..stok boleh order lagi yang baru..jangan risau.

p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

:: NI SELUAR TIDO BARU!! ::


entry ni agak berhabuk sikit rasenye...sebab dah lama kot...haha...
aku ade join GA dari Full house...hehe...
pastu aku dapat suar tido itu..gembire.. ^__^

ekceli suar tu aku dah terima sebelum aku kene outstation kat Kelantan selamat 4 hari...
Lepas tu,  aku da kene pegi Penang selame 4 hari pulak....
dan hari ini baru nak hapdet entry ni...fuhh....~

Dapat 2 helai babe....lalala.~


28 October 2011

:: ENTRY PENDEK :PENANG 4H 2M ::


Baru nak hapdet pasal Penang...pheww...hotel takde internet access kot..hampeh punye hotel...
Tido kat Hydro Hotel, Penang kat Ferenggi..hotel okei la..sebab bukan kitorang yang pilih kan...lala~
Then buat keje kat Route 69 Cafe...tempat tu pulak di pilih oleh YB sane...layan aje...zass...
Malam tu miting sampai pukul 3.30am..pheww....nasib baik dapat excuse masuk bilik awal..lala..~

25 October 2011

:: BOLEH ORDER PERFUME DAH.. ::

>> Untuk entry perfume sebelum ini, klik kat PART 1, PART 2, PART 3 <<

Okei..nak bagitau banyak mende dalam satu entry ini...
Mule-mule pasal perfume...ada yang dah emel kat aku tanye pasal harge dan list perfume yang ada...
Rasenye semua aku dah reply....kalau ada yang tercicir tolong tinggalkan komen kat entry ini okei??

Okei..part gambar-gambar perfume yang aku upload ni, bukan dalam gambar tu je stok yang ada..ekceli banyak lagi..tapi FYI, tu perfume yang orang tempah dan bayar deposit..so kalau ada yang nak order,boleh la buat tempahan...aku ni bukan full time bukak shop online.kadang-kadang je bile rajin akan hantar stok kat kawan-kawan.so, tak nak tanggung risiko jugak amik stok banyak-banyak tanpe tempahan.

Sape yang betul-betul serius nak stok perfume ni, boleh depositkan separuh dari harge perfume.(mane yang dah emel tu mesti tau harge kan..)Aku perlukan deposit tu untuk pastikan korang betul-betul serius nak beli..

depositkan ke acc MAYBANK - 164351131545 - MAYZURA BINTI MUHAMAD KHUDORI

Bagi yang guna M2U, terus emelkan kat mayzura@spnb.com.my ye..so, aku boleh cek kat situ jugak....
Yang gune mesin ATM, emelkan no rujukan slip tu kat aku...jumlah amount dan yang sewaktu dengannye..
Then, emelkan jugak detail anda..kalau yang nak kene pos tu, bagi alamat penuh ye..aku akan inform charge untuk postage sekiranye ada yang nak item di pos..tapi aku prefer korang COD je kat Tesco Ampang.

p/s: mintak maafla..mungkin agak menyusahkan korang...sebab takde form...tapi tu la...aku buat ni part time je..

okei..pastu nak inform pasal segmen aku ari tu..terpaksa aku pendekkan dateline segmen tu..sebab aku rasa aku dah tak sempat lagi nak update segmen tu...sebab sekarang ni keje tengah tersangat banyak..

Last week kene outstation Terengganu + Kelantan....4 hari jugak kat sane...hari ni dah kene pegi Penang pulak...4 hari jugak...pfftt......paper work tengah banyak kene setle..sebab tu la aku tak sempat nak bagi extra commitment kat peserta segmen..mintak maaf sume.. T____T

:: SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER LAGI ::

!!! ENTRY NI DAH DILEKAT DENGAN GAM GAJAH..SCROLL BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU !!!

Hari ni nak buat buat segmen pertama dalam sejarah blog aku..GA pertama dah pun berlalu..

Untuk blogger-blogger baru dan jugak yang lama..
Hopefully ada la yang bagi sokongan dan join.. ^_____^



Mudah je kalau nak join..
Follow la blog Cik May ni untuk tau perkembangan nanti..
Tajuk entry adalah SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER LAGI
Copy banner kat atas dan letakkan kat entry korang.
Dah siap entry??copy link tu kat entry ini okei?

Tu je..senangkan???Tarikh tutup join segmen ni ialah pada 31hb Oktober 2011

p/s : aku akan listkan blogger yang join segmen ni.so,boleh la bw salam perkenalan dan follow dengan mereka yang join segmen ni.. ^^

{ctrl F untuk semak link blog korang }

GROUP A
1. http://fendy1302.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
2. http://adanyakauuntukku.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
3. http://ummitieha8384.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
4. http://maszull.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
5. http://indahitukamu.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
6. http://dyadiyana.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
7. http://sumesakan.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
8. http://kyraveronica.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
9. http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
10. http://mek-kelate-mek-kelate.blogspot.com/2011/10/segmen-j0m-tambah-f0ll0wer-lagi.html
11. http://asrirayrock.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
12. http://arazua.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
13. http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
14. http://arefisyaaien.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
15. http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
16. http://dadashedada.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
17. http://aqilahhaliqa.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
18. http://ribut-mengundang.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
19. http://anakenyusni.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
20. http://az-meeda.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

GROUP B
21. http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
22. http://seventh-july95.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
23. http://hanissakinah.blogspot.com/2011/10/segment-jom-tambah-follower-lagi.html
24. http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
25. http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
26. http://halimbalqis.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
27. http://cadbury-lurve.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
28. http://pari-parikuyu.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
29. http://ainichedin.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
30. http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
31. http://discovermyfeelings.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
32. http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
33. http://rushnurul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
34. http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
35. http://asimplestgirlstory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
36. http://akuhanyarajadrama.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
37. http://anisneez.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
38. http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
39. http://darlingninie.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
40. http://tentangsayer.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

GROUP C
41. http://nugrulsakura.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
42. http://kisahedastory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
43. http://shyprincessha.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
44. http://bulat-avanzato.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
45. http://aempat.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
46. http://iniblogecha.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
47. http://aqilahmadihah.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
48. http://mutiaralife.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
49. http://cerciterrmean.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
50. http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
51. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
52. http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
53. http://zypegyne.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
54. http://milocincau00.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
55. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
56. http://citrananizam.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
57. http://nanagancontest.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
58. http://24-7nay.blogspot.com/2011/10/segmen-cik-may-jom-tambah-follower-lagi.html
59. http://haqitaroon.blogspot.com/2011/10/jom-tambahkan-follower-lagi.html
60. http://tentangjiwacytah.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

GROUP D
61. http://akusicantikmanis.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
62. http://lovelynurain.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
63. http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
64. http://sayetaksukemasam.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
65. http://areinncahaya.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
66. http://qesahqaseh.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
67. http://secantikhati.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-lagi.html
68. http://jombacabelogsaya.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
69. http://rekrometeo.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
70. http://dearzyladiary.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
71. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
72. http://sangae-ribena.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
73. http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
74. http://niecymiecy.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
75. http://damianzarshad.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi_06.html
76. http://mutiara89wani.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
77. http://ceritatisyadisini.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
78. http://damianzarshad.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi_6044.html
79. http://hannah-jannah.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
80. http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-lagi.html

GROUP E
81. http://aimieerikaspace.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
82. http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
83. http://kucceng-kokoy.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
84. http://pinkyzladies.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
85. http://nurulauni123.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
86. http://johnjenglott.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
87. http://hasnulizzah.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
88. http://akuceritakualkisahku.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
89. http://nanurinos.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
90. http://mishnurlin.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
91. http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
92. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
93. http://hello-dylavella.blogspot.com/2011/10/segmenjom-tambah-follower-lagi.html
94. http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-lagi.html
95. http://kiidaxllicious.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
96. http://susiyantisoleman.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
97. http://ashikinkemat.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi-p.html
98. http://nurain82.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
99. http://ridzwanzones.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
100. http://ahmedsyahmi.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

GROUP F
101. http://nafiesacollection.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
102. http://aqnyersker.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
103. http://haslindashahrul.blogspot.com/2011/10/segmenjom-tambah-follower-lagi.html
104. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
105. http://meydisukasuka.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
106. http://slight-fat.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
107. http://fatinnursyairah.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
108. http://nanakimie.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
109. http://miszcahayagembira.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
110. http://bila2akurajin.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
111. http://dreamzallyoucando.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
112. http://kotakhatierynn.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
113. http://www.hasrulhassan.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
114. http://purlchessy.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-lagi.html
115. http://ainna193.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
116. http://ynadiary.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
117. http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-lagi.html
118. http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
119. http://nurulbaizurazuber.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
120. http://www.fanaw.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

GROUP G
121. http://www.fanaw.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
122. http://myspaceofthoughts.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
123. http://willbebiteyoudarl.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
124. http://ezzahrazib.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
125. http://gataltangan91.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
126. http://eizamyza.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
127. http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
128. http://farakowna.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-follower.html
129. http://budakcomelbuatblog.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html#links
130. http://kalsdila.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
131. http://mujadafewa.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower.html
132. http://iniidopaku.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
133. http://lovingcouplefarzana.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
134. http://wadayoora.blogspot.com/2011/10/haii-masuk-contest-kot-jum-tambah.html
135. http://beloggieda.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
136. http://killmelollichoc.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
137. http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
138. http://sukasuki23.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
139. http://kehidupancintadangelaktawa.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
140. http://jueyhastory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html


GROUP H
141. http://monkeyoforever.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
142. http://heartykisah.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
143. http://irahyahya.blogspot.com/2011/10/part-8-segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
144. http://kehidupancintadangelaktawa.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
145. http://jueyhastory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
146. http://sukahati23.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
147. http://monkeyoforever.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
148. http://heartykisah.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
149. http://irahyahya.blogspot.com/2011/10/part-8-segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
150. http://khaili-moshimoshi.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html
151. http://muhammadamierrul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi_19.html

p/s : atas faktor-faktor kerja yang terlalu banyak sampai aku pun tak sempat nak bw 1 per 1 blog yang join segmen ni, aku terpaksa percepatkan tarikh tamat join segmen ini daripada 31hb Oktober kepada 25hb Oktober..mintak maaf semua... T_____T

Happy Blogging & BW semue!!!!

T e r i m a  k a s i h  s u d i  b a c a . . . T o l o n g   L I K E  s e k a l i   y e . . ! !

24 October 2011

:: NAK BELI PERFUME FREE DUTI KASTAM?? PART 3::

Hallu...lunch hour sudah..nak hapdet sikit lagi pasal perfume neh.aku ni sampai tak makan tau.hehe..
Ini perfume original..tapi stok kastam ye..sebab tu la murah..
Untuk entry perfume sebelum ni, klik kat PART 1, PART 2..

2. Escada Escape Lounge
3. Hugo Boss Sunset
4Gucci Envy Me-reserved

1. Gucci Flora - Sold
2. Emporio Armani Diamond

p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

:: NAK BELI PERFUME FREE DUTI KASTAM?? PART 2::

Untuk entry perfume sebelum ni, klik PART 1..

Hai!! morning..ari ni berkejar-kejar taip entry kat opis sebab dah nak masuk 8:30 am..azam baru untuk hari ni nak buat keje tanpe membuka blog ini..hehehe...^__^

Last week, aku ade nak hapdet pasal perfume 2nd batch yang aku dah amik...tapi tak jumpe kad reader..so hari ni kene hapedet untuk 4th batch kot...adeii.....Y__Y

Order & Sold Batch 2

Yang 4 botol besar ni semua ditempah & dah habis..

Untuk miniature pulak, yang mane tengok ade bulat-bulat pun dah habis..yang tak sempat ambik gambar pun ada..
Untuk batch kedua, tinggal beberapa botol miniature je...

Order & Sold Batch 3


Alamak!!Lupe amik gambar perfume Gucci Flora...dah ada orang beli..ekcelli 3rd batch ni dorang tempah 3 botol perfume besar...tapi tak sempat amik gambar....sori ek???

Order & Sold Batch 4



Untuk batch yang keempat pulak baru restok malam tadi...Housemate aku rembat dulu Gucci Flora!!Bau memang terbaek!! hehehe...Yang Daisy Marc Jacobs tu, housemate aku kata sebab Selena Gomes pakai, die beli la..(erk!!!betul ke aku spell tu?) hehe...^__^

Untuk info, aku hanye akan amik order perfume ni bagi orang yang berminat je..bagitau perfume ape mau, aku akan check stok..if ade i will inform later..(mintak mahap..broken english...lala..~ )

p/s: p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

21 October 2011

:: NAK BELI PERFUME FREE DUTI KASTAM?? ::

Jeng jeng jeng......
Meh nak share dengan korang.... (ops...ramai ke bace ni..hihi.. )

Hari tu aku ade tanye sape-sape yang nak beli perfume original kan..
aku ni ade dapat stok tu..
Just nak update la....yang mane kawan-kawan aku order dah sampai pun kat tangan dorang...

Untuk 1st order,memang sikit la...sob3.. T___T
Die nak try tahap originality nye..ye la.da murah kan???
Alhamdulillah..positif...mereka kate memang ORI beb!!hik3....


Ni perfume yang aku order..sikit je kan...aku amik stok untuk yang bagi deposit je...
Takde deposit boleh beratur dulu kat belakang..hak3... =D

Ekcelli, ade lagi gambar perfume aku order untuk batch kedua..yang dah selamat sampai kat tangan customer dan kawan-kawan..
Lagi banyak la dari yang kat atas ni...
Tapi tak jumpe card reader pulak nak transfer gambar ni...T__T

p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

:: SAMPAI KL PUKUL 2330..PUKUL 0730 DAH KAT OPIS!! ::

Hari ni dah mula masuk opis...selepas 4 hari kene kerja luar KL...
Penat betul..sampai kat rumah malam tadi pukul 11.30pm tau...
Gerak dari Kota Bharu pukul 3.00pm
Tulang belulang ni dah senget-sengot kot.. T___T

Nak share something dengan korang pengalaman sepanjang 8jam aku dalam perjalanan aku ke KL dengan menggunakan jalan Gua Musang tuh...
Ada 3 kemalangan...ops..4 sebenarnye....
  • Mula-mula terjumpa lori yang dah terbabas dari landasan jalan..ekornye dah menutup sebelah jalan..mujur sebe;lah je..kalau 2-2 belah, komfem kene patah balik kot..
  • Kete Saga B.L.M yang dah pun panjat penghadang jalan..kalau penghadang tu takde, mau masuk dalam semak kot...
  • Kereta tercampak dalam sungai..ramai betul bomba yang bawak kuar bot malam tadi..
  • Yang lagi 1 ni aku tak sure..sebab cermin die pecah..aku pun tak tengok...
Mungkin sebab hujan sepanjang perjalanan..jalan licin...sebab tu la insiden-insiden tu berlaku..

p/s : berhati-hati ketika memandu....;)

19 October 2011

:: AKHIRNYE.. ::

Hallu!!!!
Selepas 3 hari kat Terengganu + Kelantan ni, akhirnye esok aku akan pulang ke KL!!
Yippiee.....^__^

tak dapat nak hapdet panjang berjela-jela kat sini...
nak bagitau, dapat makan nasik kukus sedap kat sini..hehehe.....
em...ni adelah tempat paling terbaik untuk aku menternak lemak dengan jayenye...
jadi, aku tak sabar nak balik KL sebab takut banyak sangat menternak lemak di sini..hehehe....

tu je entry untuk hari ni setelah beberapa hari tak hapdet blog..

p/s: nanti nak bw kat blog yang da singgah sini..sabar ye sume..;)  psstt!!check in kat Renaissance Hotel Kota Bharu memang terbaik...tak sabar nak tido ni....lalala..~

17 October 2011

:: SELAMAT TINGGAL SEMUA ::

Ecececece...tajuk entry macam dah tak nak berblog kan..
Ekcelli, nak bagitau, jap ag aku nak kene outstation ke Terengganu-Kelantan..
So now bz sangat dengan bende yang nak kene bawak g sane...sebab lame gak nak g ni...

nak gerak dah...babai sume kawan-kawan...tak sempat nak bw kat dorang yang datang terjah...

p/s : doakan aku selamat sampai di sana.. ^^

14 October 2011

"SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ..."


hallu!!!
Ari ni nak join segmen bro Nas..
Nak ucapkan selamat datang dekat mereka yang datang serang blog cipisan ini..

p/s : korang yang bace ni pun meh la join sekali.. ^^

:: KALAU NAK DENGAR CAKAP ORANG, SMP BILE PUN TAK KAN HABIS.. ::

♥~♥ SANGKA ORANG !
♥~♥ KAWIN HANTARAN MURAH ♥ “ish, murahnye hantaran die, mesti ade apa apa ni?”
KAWIN HANTARAN MAHAL ♥ “ish, mahalnye? nak jual anak ape?
KAWIN UMUR MUDA ♥ “ish, muda muda dah khawin, ini mesti ade buat benda tak baik nie !
KAWIN UMUR LAMBAT ♥ “ish, dah tua baru nak kawen, tu la muda muda tak nak kawen, org da beranak pinak dia bru nak kawen !
KAWIN BUAT KECIK ♥ ”ish, ni kaw...en ke ape? kedekutnye, makanan pun entah pape . bukan selalu buat lah besar sikit !
KAWIN BUAT BESAR ♥ “ish ,besarnye..kalah anak DATUK nak belagak la tu ! macam anak die je nak kawen kat dunia ni ! ♥
(sumber:fb)

em...aku pun ade lalui benda ni....macam masa aku nak bertunang dulu....sebelum aku berbunyi nak melangkah ke alam pertunangan, orang sekeliling sibuk bertanye..."bile nak kahwin?umur dah meningkat..kawan-kawan dan sepupu papat ko semua dah kawen.." sampai mak aku pun dah tension la dengan mulut-mulut dorang ni..bile aku dah berbunyik nak bertunang.....mereka berkata, "tak payah le terkejar-kejar sangat...macam dah tak sabar sangat nak kawin..." what the....???ish!!

p/s : ~ BERSANGKA BAIK LAH ! JANGAN DENGAR KATA ORANG . DENGAR KATA ALLAH ! HIDUP INSYAALLAH BAHAGIA ! NAK KAWIN TAK SUSAH ! TAPI MEREKA DAN KITA YANG BUAT KAWIN JADI TERSEKSA ! ~♥

D a h b a c e e n t r y ? p i c i t L I K E j u g a k y e . .t e r i m a k a s i h s u d i b a c e . .

12 October 2011

:: MASAK TOMYAM KAT OPIS. THATS Y I LUV U OLL::

Tolong kacau je mamat ni..tapi okeila..pengantin baru kene rajin dok dapur..gambar pengantin baru ni kat sini..

Master chef adelah yang sebelah kiri..die la yang masak..

Tomyam campur..di dalam rice cooker..

Tak pecaye dlm opis?tgk yang ni pulak...pki baju keje kan..

Tambah air limau sikit...kate chef..
Tomyam dah siap!!!
Nak makan dulu..mereka dah memanggil-manggil..
jap g sambung update entry ni..lalala...~

*****
--> sambung entry pendek kat atas tadi.. <--

Perut pun dah kenyang....Ekcelli main masak-masak ni kat pantry opis..hehehe...
Beli perkakas untuk tomyam kat pasar chowkit..
Collection sorang RM5...
Hajat semua orang nak makan tomyam tanpa menggunakan kiub dan perencah tomyam sudah termakbul..

p/s : kalau tak nak gune perencah or kiub, kene letak banyak air limau nipis dan daun limau purut ye kawan-kawan.... (dorang masak tadi aku dok kat meje je.tak tengok pun.)hehehehe...

T e r i m a k a s i h s u d i b a c a e n t r y i n i d a n L I K E e n t r y i n i . .

11 October 2011

:: ENTRY BASI / LUNCH HOUR MAMBO VILLAGE ::

Ini adelah entry basi aku untuk hari ini...lala..~
Sebenarnye nak hapdet after lunch hour tadi..tapi tak sempat....
Pastu bersambung pulak dengan miting santai dengan bos tadi...

Hari ni lunch kat Mambo New Village, Kg Baru..
Jalan kaki je dari opis aku...

Menu aku bihun sup ayam...
Menu diet...T___ T (diet la sangat..)

Komen : makanan kat kedai ni sedap..esok boleh datang lagi..

p/s : entry pertama aku untuk hari ni..punye la tak sibuk kan..yang join segmen aku tu, aku tak sempat lagi nak bw semua..nanti aku ada masa aku datang menjenguk..
**sape-sape nak order perfume original boleh bagitau aku..hehe..dapat stok dari kastam...(sempat lagi promot) hehehe..


T e r i m a k a s i h s u d i b a c a e n t r y n i . . T o l o n g L I K E s e k a l i e k ?

10 October 2011

:: MENANG GA FULL HOUSE.TERUJE!! ::

Buat pertama kalinye dalam sejarah aku berblogging ni dapat GA..
Tu pun bukan berdasarkan result random..
Kalau pakai random komfem aku tak dapat..tak berapa nak bertuah kot name blog aku ni..T___T

GA ni aku join tanpe mengharap apa-apa pun sebab dah banyak kali kuciwe..sob3.. Y____Y (luahan perasaan aku)
Tapi nampaknye, petang ni sangat menggembirekan aku..
Dapat seluar tido free kot...
Harus la gembire...lalala..~

p/s :So, kalau ada sape-sape nak beli seluar tido, meh terjah kat sini..murah-murah woo...

D a h b a c a ? ? S i l a l a L I K E e n t r i i n i . . t e r i m a k a s i h s u d i b a c a . .

"SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

Klik banner untuk join

Kali ni nak join segmen bro Nazs..
Sebab aku pun nak improve blog aku ni kan...
Nak tau jugak apekah kelemahan blog aku di mata blogger-blogger lain..

p/s : Semoga dengan teguran kawan-kawan, blog aku akan lebih kemas dan tak terlalu merapu meraban..hehehehehe...

S i l e t e k a n L I K E l e p a s b a c a . t e r i m a k a s i h . m a c a m p a k s a p u l a k.  .h i h i

:: MAYBANK2U DAH KENE GODAM KE?? ::

Kejutan untuk aku...
Plan nak tengok akaun maybank aku ni ha...
Bukak je Maybank2u tengok dah jadi rupe ini..
Ape sudah jadi????

p/s : korang bukak Maybank2u tak?ade jadi macam ini??

T e r i m a  k a s i h  s u d i  b a c a  e n t r y  i n i  d a n  L I K E  e n t r y   i n i . .

:: MENU LUNCH HARI NI ::

Hari ni rase lapar sangat sebab keje banyak + akak jual nasik lemak cuti...
So, join dorang g kuar makan kat Kg Baru..
Jalan kaki je dah sampai Kg Baru...theheheheheheheee......

Hari ni makan lauk asam pedas..katenye asam pedas kedai ni terbaik...
Sedap jugak..nyum3.....

p/s : nak belajar buat asam pedas pulak la...hm....

T e r i m a k a s i h b a c a e n t r y n i . . S i l a l a L I K E l e p a s h a b i s b a c e . .

:: SPONTAN SABTU..tp hapdet ari senin.. T____T ::

Naik Padle Boat..gambar agak pecah..sbb zoom..

7 October 2011

:: NAK PAKAI TUDUNG PUN KENE LEMPANG..ADEII.. ::

Pagi-pagi dah kene lempang..tak ke sakit??

****************

Aku mengeliat sepuas puasnya. Nasib baik takder siapa nampak cara aku mengeliat. Mahu jatuh saham aku huhu.

Tiba tiba aku teringat kisah semalam. Airmata terus berlinang. Terasa amat sayu dan sedih. Salah ke kalau aku nak pakai tudung? Naper abah tak benarkan? Buat pengetahuan korang, bapak aku ni jenis orang yang sibuk giler. Businessman yang sentiasa sibuk. Mak aku dah takder. Meninggal dunia lama dah. Sedih sangat sangat.

Dari jendela, kelihatan cahaya matahari mula menjeluskan diri ke celah celah langsir tingkap. Jam dah 11:00 pagi. Perut lapar.

Aku bangun capai tuala, masuk bilek mandi.

Lepas mandi, aku belek belek tubuhku pada cermin. Alangkah lebih cantik kalau aku bertudung. Aku nekad! Aku akan protes habis habisan kalau bapa aku tak nak juga bagi pakai tudung. Aku sanggup lari dari rumah. Demi kebaikan yang aku pilih. Lantak la dengan ahli keluarga aku yang lain lain. Semuanya tak nak pakai tudung! Tapi aku nak!!!!

Aku turun ke bawah. Baru jea nak buka tudung saji atas meja, terdengar bunyi kereta masuk garaj. Aku jenguk melalui tingkap dan nampak bapa aku balik. Aikkkk, apahal bapa balik awal ni???

Dalam masa yang sama, aku rasa inilah masa yang terbaik untuk desak bapa aku benarkan aku pakai tudung. Now or never!

Bila bapa aku buka jea pintu, aku bersalam dengannya dan tanpa lengahkan masa, aku kata, ""Daddy, cheq nak pakai tudung. Cheq nak!"

Bapak aku terus jegil sebesar besarnya. Macam ada api keluar! Pangggggggggggggggg ggg... Bapa aku hayun penampar ke muka aku! Tersepok aku di celah set sofa.

"Aduhhhhhhhhhhhhhhh hhhh....sampai hati daddy! Cheq tau la daddy rasa malu kalau cheq pakai tudung. Salah ke kalau cheq nak tutup aurat cheq? Kalau adik dan abg tak nak...."

Pangggggggggggggggg gggg....! Daddy labuh pelempang ke muka aku sekali lagi sebelum aku abis bercakap.

"Hang jangan nak bagi aku malu naaaa! Hang jangan nak buat pasai! Hang nak pakai tudung buat apa??? Dah 100 kali aku habaq, LELAKI TAK PAYAH PAKAI TUDUNG, LELAKI TAK PAYAH PAKAI TUDUNG!!! Tu la, bila time kelas agama, hang ponteng! Nama hang aku boh "Razali", tup tup lekat jadi ZAZA sahaja! Memang la dalam rumah ni semuanya tak bertudung sebab adik hang tu lelaki! Abang hang pun lelaki jugak!".

Aku yang tersepuk celah sofa, terus menangis terkedu kedu. Dah la sakit kena tampar, kena pelempang. Tudung pun tak dapat jugak.

SALAH KAH AKU? SALAH KAH AKUUUUUUUU! OOOOO tidakkkkkkkkkkkkk!

p/s :  Tekun korang membace ye..hihihihihihi...   ^__^

D a h b a c a e n t r y n i ?  p i c i t  l a L I K E  j u g a k . . t e r i m a   k a si h . .

:: BILA WAJAH KELUAR PAPER BERITA HARIAN ::

Jeng jeng jeng....
Tajuk entry macam muka aku yang keluar paper kan...

tettt.....
tidak-tidak....
Ni kawan sekolah merangkap sekampung dengan aku....
Paper berite harian semalam..ade beli tak????

Malas la nak komen kenape die ade dalam paper..
korang bace la sendiri...



Muna muna......
Semoga ape yang ko kate tu dapat dikotakan.....
Aku bergantung kat statement ko ni....
ngeheheheheheheee.....  ^____^

p/s : buat keje untuk rakyat banyak dah ni..hak sebagai staff yang berstatus swasta macamane?

D a h  b a c a ? p l e a s e  L I K E  e n t r y  n i . . T Q . .

:: TAZKIRAH : KEHEBATAN SURAH AL-IKHLAS ::

Aku berlindung dengan Allah daripada syaitan yang direjam, Allah yang Maha
Pemurah lagi Maha Mengasihani.


Bacalah ayat ini sebelum anda memulakan apa-apa saja kerja kerana dengan
bacaan ini akan keluarlah iblis dan syaitan yang berada didalam tubuh kita
dan juga di sekeliling kita, mereka akan berlari keluar umpama cacing
kepanasan.


Sebelum anda masuk rumah, bacalah ayat di atas,kemudian bacalah
surah Al-Ikhlas (iaitu ayat: Qulhuwallahu ahad. Allahussamad. Lamyalid
walam yu-lad. walam yakul lahu kufuwan ahad.) sebanyak 3 kali.


2. Masuklah rumah dengan kaki kanan dan dengan membaca bismillah.Berilah salam kepada anggota rumah dan sekiranya tiada orang di rumah
berilah salam kerana malaikat rumah akan menyahut .


Amalkanlah bersolat kerana salam pertama (ianya wajib) yang diucapkan pada akhir solat akan
membantu kita menjawab persoalan kubur. Apabila malaikat memberi salam,
seorang yang jarang bersolat akan sukar menjawab salam tersebut. Tetapi
bagi mereka yang kerap bersolat, amalan daripada salam yang diucap di
akhir solat akan menolongnya menjawab salam malaikat itu.


3. Diriwayatkan oleh Iman Bukhari sabda Nabi Muhammad s.a.w :


"Barang siapa membaca Qul huwa"llahu ahad 100,000 kali maka sesungguhnya
ia telah menebus dirinya dari Allah, maka menyeru yang menyeru dari pihak
Allah di langit dan di bumi. Kusaksikan bahwa si fulan iti telah menjadi
pemendekaan Allah sesungguhnya ia adalah pemerdekaan dari sisi Allah,
Sesungguhnya ia adalah pemerdekaan dari neraka". Inilah yang dinamakan
membaca Qulhua"llah ahad satu hatam yaitu 100,000 kali dengan diwiridkan
seberapa ribu kesanggupan kita sehari. **


4.Sabda Rasulullah S.A.W yang bermaksud:


Barangsiapa membaca surah Al-Ikhlas sewaktu sakit sehingga dia meninggal
dunia, maka dia tidak akan membusuk di dalam kuburnya, akan selamat dia
dari kesempitan kuburnya dan para malaikat akan membawanya dengan sayap
mereka melintasi titian siratul mustaqim lalu menuju ke syurga.
(Demikian diterangkan dalam Tadzikaratul Qurthuby). Rasulullah SAW pernah
bertanya sebuah teka-teki kepada umatnya Siapakah antara kamu yang dapat
khatam Qur'an dalam jangkamasa dua-tiga minit? Tiada seorang dari
sahabatnya yang menjawab.


Malah Saiyidina Ummar telah mengatakan bahawa ianya mustahil untuk
mengatam Qur'an dalam begitu cepat. Kemudiannya Saiyyidina Ali
mengangkat tangannya. Saiyidina Ummar bersuara kepada Saiyidina Ali bahawa
Saiyidina Ali (yang sedang kecil pada waktu itu)tidak tahu apa yang
dikatakannya itu.


Lantas Saiyidina Ali membaca surah Al-Ikhlas tiga kali. Rasulullah SAW
menjawab dengan mengatakan bahawa Saiyidina Ali betul. Membaca surah
Al-Ikhlas sekali ganjarannya sama dengan membaca 10 jus kitab Al-Quran.
Lalu dengan membaca surah Al-Ikhlas sebanyak tiga kali qatamlah Quran
kerana ianya sama dengan membaca 30 jus Al-Quran.


5. Berkata Ibnu Abbas r.a. bahawa Rasulullah SAW telah bersabda:


Ketika saya (Rasulullah SAW) israk ke langit, maka saya telah melihat
Arasy di atas 360,000 sendi dan jarak jauh antara satu sendi ke satu sendi
ialah 300,000 tahun perjalanan. Pada tiap-tiap sendi itu terdapat
padangsahara sebanyak 12,000 dan luasnya setiap satu padangsahara itu
seluas dari timur hingga ke barat. Pada setiap padangsahara itu terdapat
80,000 malaikat yang mana kesemuanya membaca surah Al-Ikhlas. Setelah
mereka selesai membaca surah tersebut maka berkata mereka: Wahai Tuhan
kami,sesungguhnya pahala dari bacaan kami ini kami berikan kepada orang
yang membaca surah Al-Ikhlas baik ianya lelaki mahupun perempuan. **


Sabda Rasulullah SAW lagi:


6. Demi Allah yang jiwaku ditanganNya, sesungguhnya Qul Huwallahu Ahadu
itu tertulis di sayap malaikat Jibrail a.s, Allahhus Somad itu tertulis di
sayap malaikat Mikail a.s, Lamyalid walam yuulad tertulis pada sayap
malaikat Izrail a.s, Walam yakullahu kufuwan ahadu tertulis pada sayap
malaikat Israfil a.s.


Siapa membaca surah Fatihah, al-ikhlas, al-falaq, and an-annas setiap satu
sebanyak 7 kali selepas solat jumaat, nescaya terpelihara dari perkara
keji dan segala bala hinggalah ke jumaat yang berikutnya.


Jika dibaca 3 surah ini al-ikhlas, al-falaq and an-nass pagi dan petang
nescaya tidak mengalami apa-apa kesusahan.


p/s : renung-renungkan dan selamat beramal..

D a h  b a c a ? T e k a n  L I K E  u n t u k   s h a r e  . t e r i m a  k a s i h . .

6 October 2011

:: ADE YANG BERMINAT MENJADI PEMBORONG/PEMBELI BROOCH?? ::

Jeng jeng jeng....nebes pulak aku nak hapdet entry pasal brooch ni...
Stret to de point....
Aku ni memang menjual brooch kat pejabat dan kawan-kawan terdekat..
Jadi, ada sesiapa nak beli brooch dengan aku tak?? **blushing**

Nak membeli untuk sendiri boleh..untuk pembelian secara borong pun boleh...
Kalau ada rasa yang nak jual kat opis,sekolah,umah...boleh la beli secara borong....

RM6/pcs (borong RM4.50/pcs)

Dokoh 7cm RM16 (borong RM12/pcs)
Dokoh RM5cm RM14 (borong RM10/pcs)

Manik RM7/pcs (borong RM5/pcs)

Manik RM7/pcs (borong RM5/pcs)
Done!!
Untuk pembelian borong  --> minimum 20pcs
Tak termasuk postage cost lagi ni...

p/s : meh la order dengan aku wey..kikikiki...

D a h  b a c a  e n t r y  n i ? L I K E  l a  s i k i t . . . t e r i m a  k a s i h . .
                                     

:: NAK TEGUR SIKIT..TAPI JANGAN KECIK ATI LA ::

Aku ada buat segmen untuk menambah follower sape-sape yang nak tambah la kan..
So, aku pun terjah la blog mereka yang dah join segmen aku...
Terjumpe la beberapa blog (banyak jugak la) yang leceh untuk aku tinggalkan jejak kat situ..
(aku je la yang rase leceh..orang lain tu aku tak tau la...)

Ni aku nak tegur je...
Jangan la ade yang sentap bagai ye..
Ade banyak sangat blog yang kene type word bile nak letak komen..
word macamane?meh tengok kat bawah ni..
Ha...nampak tak?huruf yang kaler merah tu...

So, mintak sangat-sangat.....tukar setting tu ye???
Aku ni dah la malas nak menaip..
yang aku tau, taip je komen nak post terus..hihihi...

p/s : kalau ada yang cube nak mengubahnye, tengok tutorial tu kat sini..sebab aku dah pernah tegur dan buat entry tu sebelum ni..

d a h  b a c e  e n t r y  n i ? k l i k  L I K E  k a l a u  s u k a  y e . .

:: GA : SAYA NAK SELUAR TIDO FREE ::

Walllaaa.......
Tengah bw pepagi bute ni tibe-tibe ternampak GA ni...
Nak join jugak la setelah sekian lame aku tak join GA/Contest ni..
Bz bebenor aku sekarang ni sampai tak sempat join GA/Contest yang memang tengah banyak sekarang ni....
Disebabkan GA ni very simple (tak banyak sangat syaratnye..) aku nak join la...

Just klik je kat suar tu, suar tu akan sampai kat rumah aku..
Tettt...tipu....klik seluar tido tu untuk join key??

Sebaris ayat untuk Full House :
**Saye nak seluar tido kaler pink ni supaye tido malamku lebih lena dengan seluar tido free ni..**

p/s:nak kumpul seluar tido banyak-banyak boleh????



5 October 2011

:: Kalau korang di situasi ini, pe pilihan korang??? ::

Kalau terer guna la GPS korang yang canggih manggih tu..
Ke manakah gajet canggih tu akan bawak korang..

Hahahaha.....(ketawa jahat)

D a h  b a c a ? L I K E  l a  s e k a l i  l e p a s  b a c a . . =)

:: MAKAN MEWAH MASA KAT KEM TAPI...::

PART II

Hari ni nak tunjuk gambar makanan aje...hihi
Masa aku kat Kem Team Building selame 3 hari, makanan kat sane memang meriah...
Sedap...masakan kampung gitu..
memang feveret aku..
Tapi, lepas tu kerahan tenage pun boleh tahan hebat la jugak..phew...

Menu petang untuk hari sabtu

sarapan pagi untuk hari terakhir..licin..

minum petang makan kuih muih.

sebelum balik la lauk tengahari yang paling tak boleh ditolak!!
Memang berat badan aku pun tak susut la walaupun banyak peluh yang keluar..
Sebab banyak sangat lauk yang dihidang, kene la kurangkan nasik tu..kalau tak....
no comment...~
ngahahaha.....

p/s : tiap-tiap hari nak diet...tapi tak diet jugak pun..lalala..~

terima kasih sudi bace entry ini..

4 October 2011

:: AKU BARU BALIK KEM TEAM BUILDING KAT LEMBAH PANGSUN!! ::

PART 1

Hallu....macam ade orang rindu kat aku je sebab tak hapdet blog...--> permulaan yang penuh dengan perasaan perasan glemer...T___T

Ekcelli, semalam aku cuti emergency....emergency la sangat..
sebab aku tak cukup tidor...
Baru je balik dari kem team building..opis hantar...
tempat tu dekat je..kat Nur Lembah Pangsun..


Pape pun..aku enjoy giler..hepii...^___^

Seronok dapat buat aktiviti lasak dalam hutan..
Hihihi...
meh jengah gambar mase aku kat sana..

all staff yang join

grup aku yang mantop..siap buat meje makan..pergh..

nampak tak iklan bergerak dengan bendere??hihihi..kegilaan itu kemenangan kami..yea..

gegerl dlm grup aku..hek3...
Hem....banyak lagi gambar..tapi tunggu part II plak ek??
pape pun, grup aku menang no.1..nanti la hapdet lagi key...
nak lunch pulak....^_^

p/s : banyak lagi aktiviti..tunggu gambar dari kamere dorang je ni..hehe..penat..tp memang best!!!tak sia-sia kene pilih join aktiviti ni..

d a h b a c e e n t r y  n i . ? k l i k l a L I K E . . T e r i m a  k a s i h . .
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page