Pink Diamond

26 April 2011

Inner Latest

Hai back..yang ni plak inner tudung yang blh muncung..so,bg yang tak suke pakai inner yang melekap kat pale,blh pilih yang ini..(saye mesti pilih..hehe)

Materialnye sgt berkualiti tinggi..tak terlalu lembut n tak keras sgt...telinga pun tak sakit bile pakai..
Harga RM8


Ni ade stock inner baru sampai...
Tak sempat nak amik gambar bersame inner lg..sbb sangat bz mgu ni..hihihi...
Black (1 Reserved For Juli)
Black (available)
Kelabu ( 1 Available)
Cokelat (1 Available)
Biru Turqoise (1 Availabel)
Pink (1 Available)
Dark Grey (1 Reserved For Shuhada
Dark Grey ( Availble)
Purple (1 Availble)

Boleh pakai dengan tudung jenis syria bercorak mcm ni....tudung kat outer tu tak dijual ye...tu hak milik sendiri..

Boleh jgk pakai dgn tudung syria yang plain....

ataupun nak gayekan dgn shawl...mudah kan..;))

Buat mase ni,stok yang tinggal adelah untuk kaler2 di ats..setiap 1 kaler tinggal sehelai je..sbb yang laen dah pun dijual...
a)Sold
b) sold
c)Sold
d)sold
e)Sold

25 April 2011

Lycra Plain

Hai.!!!
Minggu ni ade update tudung jenis Lycra Plain...Ni restock semula..Sebab ade yang nak lagi..Sebelum ni tak sempat upload pic dalam blog..tp tudung da habis..so,ni stok baru smp,ak amik gbr dlu sblm jual..;)) Pe yg special kat tudung ni,klu die pny awning tu panjang..so,muke bulat mcm ak pun ok je bile pki..;p
Kain sangat berkualiti..
Harga : RM15
Size : M Standart size..tak labuh sangat & tak singkat sangat..(labuh 37cm dari dagu.)
(Untuk penghantaran melalui pos kena add RM6 untuk 500g pertama dan add RM3 untuk tambahan 300g)

sape yang mau,blh drop comment kat bwh ni..atau email kat ak mayzura@spnb.com.my atau msj je kat 0129628636

Lycra M1 (Sold Out)

Lycra M2 (Sold Out)

Lycra M3 (Sold Out)

Lycra M5 (Sold Out)

Lycra M6 (SOld Out)

Lycra M7 (Sold)

Lycra M8 (Sold Out)



Kain sangat berkualiti..
Harga : RM15
Size : S Kecik sikit dari tudung kat atas....(labuh 32cm dari dagu.)
So,bg yang kreatif,size ni blh pki untuk matching dgn shawls or syria..klu yang suke simple,tak nak pin2,size ni pun ok.sarung je..da siap.;))
Sesuai jugak utk kids yang bertudung..
(Untuk penghantaran melalui pos kena add RM6 untuk 500g pertama dan add RM3 untuk tambahan 300g)


Lycra S1 (Sold Out)

Lycra S2 (Sold Out)

Lycra S3 (Sold Out)

Lycra S4 (Sold Out)

Lycra S5 (Sold)

Lycra S6 (Sold)

Lycra S7 (Sold Out)



Lycra S8 (Sold Out)

Lycra S9(Sold)



Yang ni harge laen cket sbb design 2 layer.
 Harga : RM20
Size : S & M.
Sesuai jugak utk kids yang bertudung..
(Untuk penghantaran melalui pos kena add RM6 untuk 500g pertama dan add RM3 untuk tambahan 300g)


Lycra 2 Layer S (Sold Out)

Lycra 2 layer S (Sold Out)

Lycra 2Layer M (Sold Out)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page